Zabava

Seksi pravnica provokativnim fotografijama zarađuje za studije (FOTO) (VIDEO)

seksipravnica1
B
ritanka Vanesa Nols (25) od svoje 18. godine objavljuje polugole fotografije, slika se za časopise za muškarce, skida se pred veb kamerama i tako zarađuje za studiranje. Vanesa od svega toga godišnje zaradi 50.000 funti!

Seksi pravnica provokativnim fotografijama zarađuje za studije (FOTO) (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

I dok većina visokoškolaca uzima studentske kredite i radi po nekoliko poslova kako bi uspjeli da prežive studentske godine, Vanesa živi u svom stanu u centru Londona, kupuje što god joj srce poželi i otplatila je kompletan iznos dosadašnje školarine, oko 14.000 funti.

Za svoj luksuzni stil života može da zahvali armiji obožavalaca. Oni plaćaju na stotine funti samo kako bi razgovarali s njom dok ona pozira u toplesu i izazovnom donjem vešu.seksipravnica2

I pored toga što godišnje zarađuje 50.000 funti, Vanesi su fanovi platili čak i knjige!

- Dobiti diplomu pravnika je najveći izazov koji sam mogla da odaberem. Željela sam da budem advokat još kao mala. Fanovi su mi platili svaki od mojih 100 udžbenika, a ja želim da mi kupuju poklone sa popisa mojih želja na Amazonu – priča seksi Vanesa.seksipravnica3

- Ako na Tviteru spomenem da mi treba nešto za učenje, 10 minuta kasnije neko će mi to donijeti. Dobila sam toliko toga – priča studentkinja.

Ona kaže i da dnevno provede po 12 sati ispred veb kamere.

- Postala sam internet ličnost i fanovi znaju da budu i naporni u pokušajima da dođu u kontakt sa mnom. Ja sam njihova seksualna maštarija i misle da mogu da zahtjevaju moje vrijeme, čak su i uzrujani ako im ne odgovorim odmah na poruke – žali se Vanesa.seksipravnica4

- Kad sam počela da studiram neke djevojke su vidjele moje fotografije na internetu i htjele su da me unište. Smijale su mi se, ali mene nije bilo briga jer znam da ću diplomirati šta god o meni da pričaju – odlučna je studentkinja.

Ona se prije karijere veb modela bavila striptizom.seksipravnica5

- Plesala sam mušterijama u krilu, ali uvjek sam imala kontrolu i nikada nisam prešla granicu. Moj tadašnji dečko je bio ljubomoran, ali ja sam odlično zarađivala svake večeri – rekla je Vanesa.

telegraf.rs

Portal Analitika