Rukomet

MELIĆ: Srećan sam što se vraćam u reprezentaciju!

1804fahromelicok
D
esno krilo Pari Sen Žermena Fahrudin Melić potvrdio je Pobjedi da će igrati za Crnu Goru protiv Bjelorusije u junskom baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Kataru. Melićev povratak u reprezentaciju sigurno je najviše obradovao novog selektora „crvenih“ Ljubomira Obradovića.

MELIĆ: Srećan sam što se vraćam u reprezentaciju!
Portal AnalitikaIzvor

-Dolazim i srećan sam što se vraćam. Čuo sam jako dobre stvari o novom selektoru. Kad sam prestao da dolazim na okupljanja reprezentacije učinio sam to samo i isključivo zbog porodice. Dugo sam bio odsutan, a djeca su u međuvremenu porasla i razumiju neke stvari. Dolazim da svojim prisustvom, odnosom i kvalitetom pomognem reprezentaciji da dođe do još jednog velikog takmičenja- poručio je Melić za Pobjedin sportski dodatak Arena.

1804melicfahrook

Melić vjeruje da Crna Gora ima kvalitet da eliminiše Bjeloruse.

-Prolazili smo jače i kvalitetnije ekipe od Bjelorusije. Dobra su i neugodna reprezentacija, ali isto tako i ekipa sa kojom se može igrati. Veliki sam optimista- rekao je Melić.

Melić je najavio da će u slučaju da bude zdrav i potpuno spreman igrati za Crnu Goru i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gdje smo u grupi sa Srbijom, Islandom i Izraelom.

Francuski rukometni portal handnews nedavno je uvrstio Melića među četiri kandidata za najbolje desno krilo francuske lige.

 

Portal Analitika