Politika

Omeragić predsjednik OO SDP Gusinje

1704gusinje
O
snivačka konvencija Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije SDP Gusinje održana je danas u najmlađoj crnogorskoj Opštini. Za predsjednika OO SDP Gusinje jednoglasno je izabran doktor Elvis Omeragić.

Omeragić predsjednik OO SDP Gusinje
Portal AnalitikaIzvor

 

Osnivanju konstituvnog odbora prisustvovao je 61 delegat, a između ostalih u Gusinju su bili poslanik SDP-a Džavid Šabović, potpredsjednik partije Rifat Rastoder i Borislav Banović, generalni sekretar SDP.

“Danas je nova stranica istorije i za Gusinje i za SDP koji danas dobija svoj 25. odbor u Crnoj Gori. Naša partija je sigurno dobar izbor za sve one kojima je najznačajniji čist obraz. SDP je u momentu kad je to bilo najpotrebnije bila tu da spoji sve naše različitosti i da očuva zajedništvo svih građana Crne Gore.” izjavio je potpredsjednik SDP-a Rifat Rastoder.

Poslanik SDP-a u Džavid Šabović kazao je da je Gusinje bilo uporište reformista.

“A danas kad vidim toliko mladih i onih koji su bili sa nama u početkom devedesetih siguran sam sa će naš rezultat biti odlučan”, naglasio je on.

Elvis Omeragić rekao je da, praveći dobar i kvalitetan odabir danas, SDP Gusinja očekuje odličan rezultat na prvim lokalnim izborima na kojima će nastupiti samostalno.

“Ne plašim se odgovornosti i hvala na povjerenju. Ono sto me hrabri je jedinstvenost naše partijske organizacije i veliki broj novih ljudi koji su nam se pridružili”, dodao je Omeragić.

Opštinski odbor SDP Gusinje će sačinjavati 26 ljudi: dr Elvis Omeragić, Esko Feratović, Šabo Radončić, Erdin Radončić, Bajram Radončić, Esmina Pašić, Skender Feratović, Džavid Neljković, Nevzeta Bektešević, Esad Bektešević, Ferhad Mrkulić, Sejla Omeragić, Ruždija Mulamekić, Amir Radončić, Samir Toskić, Rifat Damjanović, Šefkija Nikočević, Esad Drašković, Danel Radončić, Sead Feratović, Alen Radončić, Enis Pešić, Esmihat Dervišević, Mirza Omeragić, Huso Koljenović iIso Bektešević.

Portal Analitika