Fudbal

Stoičkov: Barsa baca novac

Barsa43
L
egendarni fudbaler Barselone Hristo Stoičkov kritikovao je bivši klub i optužio upravu Katalonaca da vodi katastrofalnu politiku dovođenja i prodaje igrača.

Stoičkov: Barsa baca novac
Portal AnalitikaIzvor

“Novac se baca. Barselona radi stvari koje ne bi trebalo, kao što je prodaja Tijaga Alkantare za 25 miliona eura, a u ugovoru ima klauzulu od 90 miliona. Rafinja i Fontas su proslijeđeni Selti za milion eura u vrijeme kada je klubu potrebna zamjena za Karlesa Pujola”, istakao je Stoičkov.

“Još jedan ‘zločin’ je prodaja Martina Kaseresa Juventusu, zatim Zlatana Ibrahimovića, koji je kupljen za 66 miliona eura”, dodao je Stoičkov za španski “Sport”.

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena vjeruje da Barselona, uprkos problemima, može da osvoji Kup kralja protiv madridskog Reala.

“Barselona će se boriti za taj trofej. Igrače boli ono što je napisano i o čemu se priča u posljednje vrijeme. Prije tri neđelje Mesi je postigao tri gola na Santjago Bernabeu, a ljudi sada dovode u pitanje njegov profesionalizam. Tim zaslužuje podršku od prvog minuta”, dodao je Stoičkov.

 

Portal Analitika