Fudbal

Gatuzo: Vratiću se u Milan kao trener

Gatuzzo
N
ekadašnji vezista Milana i doskorašnji trener Palerma Đenaro Gatuzo, siguran je da će ga u budućnosti putevi ponovo nanijeti na povratak u “grad mode“ kako bi pomogao svom klubu.

Gatuzo: Vratiću se u Milan kao trener
Portal AnalitikaIzvor

- Vratiću se jednog dana u Milan, ali kao trener. Taj klub je moja druga kuća – rekao je nekadašnji trener-igrač u Sionu za Skaj sports Italija.

Gatuzo je dodao da je imao unosne ponude iz istočnih zemalja, ali da je odlučio da ostane u Italiji, đe se navodno, jedan od klubova interesuje da ga dovede na čelo stručnog štaba.

- Odustao sam od ponuda koje su stizale iz Malezije i Singapura. Sada imam ponudu kluba koji je samo sat vremena udaljen od moje kuća, tako da ćemo vidjeti – ostala je zagonetna nekadašnja “osmica“ Milana.

Pored toga, on se osvrnuo i na sadašnju situaciju u klubu i na bivšeg saigrača Klarensa Sedorfa, koji je trenutno trener “rosonera“.

- Nije fer da mediji Klarensa konstantno “plaše“ otkazom, ali je jasno da klub kao što je Milan jednostavno mora da igra u Evropi – podvukao je Gatuzo. (sportal)

Portal Analitika