Društvo

Škola KSI Montenegro najavila stipendijski program za učenike iz Crne Gore (VIDEO)

1504koledz
M
eđunarodna škola Najtsbridž (Knightsbridge Schools International Montenegro), na današnjoj konferenciji za novinare najavila je pokretanje svog prvog programa za stipendiranje učenika iz Crne Gore u toj obrazovnoj instituciji.

Škola KSI Montenegro najavila stipendijski program za učenike iz Crne Gore (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Stipendije će pružiti mogućnost učenicima starosti između 14-16 godina da budu među prvim maturantima ove škole koji će pokucati na vrata brojnih svjetskih univerziteta sa prestižnom IB diplomom.

Mogućnost dobijanja stipendija otvorena je za uspješne i talentovane mlade ljude, koji u ovoj školskoj godini završavaju osnovnu školu ili prvi razred srednje škole.“Dodjelom stipendija uspješnim učenicima iz Crne Gore, naša škola danas otvara ovim učenicima mogućnost da se maksimalno ostvare idostignu najviše ciljeve u svom budućem obrazovanju” - istakao je Alek Džigins, direkto rškole KSI Montenegro.

Stipendije će biti dodijeljene učenicima na osnovu akademskih uspjeha i finansijskih potreba, ali i posjedovanja različitih priznanja i talenata. Dodjela stipendija učenicima je još jedna obrazovna inicijativa ove međunarodne škole ka podizanju kvaliteta obrazovanja u zemlji i nastavak podrške obrazovnim ciljevima talentovanih učenika I zajednici u kojoj ova škola radi već četvrtu godinu zaredom.

Izabranim stipendisti imaće priliku da se ne samo školuju po prestižnom IB programu, već i da iskuse sve prednosti boravka u međunarodnom okruženju prve škole internatskog tipa u našoj zemlji. KSI Montenegro planira da učenike stipendira do završetka njihovog školovanja u prvoj IB školi u zemlji.

Rok za dostavu prijava za dodijelu stipendija je 25.05.ove godine. Za više informacija o programu i kako da podnesu prijavu, učenici mogu posjetiti internet stranicu škole www.ksi-montenegro.com. Dobitnici stipendija će biti poznati krajem juna 2014.godine.



 

Portal Analitika