Vaterpolo

Gojković: Imamo talentovanu generaciju!

GojkovicVladimir
K
adetska reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, koju predvodi selektor i proslavljeni vaterolista Vladimir Gojković okupili su se danas u Herceg Novom, đe će održati dvodnevne pripreme.

Gojković: Imamo talentovanu generaciju!
Portal AnalitikaIzvor

 

Selektor Gojković izvršiće selekciju igrača i što bolje pripremiti ekipu za turnir " 4 nacije " u Trstu koji će se održati od 17. do 19. aprila. Na izuzetno jakom turniru će osim naše reprezentacije učestvovati jos selekcije Srbije, Hrvatske i Italije.

‘‘ Već 15. aprila putujemo za Trst, đe ćemo 16. odraditi dva treninga. Radi se o tradicionalnom turniru, koji se svake godine održava u drugoj zemlji. U poneđeljak će na bazenu biti 19 igrača, što je skraćeni spisak. Prvi put smo ove godine okupili tu generaciju. U ova dva dana odlučićemo koja dva igrača neće putovati sa nama’’, kazao je Gojković, a onda i pohvalio rad reprezentativaca.

''Prošle godine je bila starija generacija, i iz ove je, u tu selekciju, bilo uključeno sedam – osam vaterpolista, koji bi trebalo da budu nosioci igre. Priključili smo ostatak reprezentativaca, koji mislimo da je kvalitetan. Radili su dobro, fizički su dosta dobro spremni, i mislim da imamo talentovanu generaciju. Prošle godine smo sa, starijom generacijom, bili prvi na ovom turniru, kasnije u Beogradu, na još jačem turniru, uzeli smo drugo mjesto. Mislim da bi ova generacija mogla da napravi nešto slično. Ovo je odlična provjera za veliki ljetnji turnir u Beogradu đe će učestvovati deset najjačih reprezentacija’’ , kazao je Gojković.

Kadetsku reprezentaciju sredinom avgusta očekuje veliki internacionalni turnir " Darko Cukić " u Beogradu, a do tada naši vaterpolisti imaće jos nekoliko akcija. Pored selektora Gojkovića, u ovoj reprezentaciji angažovani su još Nenad Vukanić i Aleksandar Aleksić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.