Društvo

TOP: Izlet na Medun za djecu stranih državljana

1404izletmedunok
T
uristička organizacija Podgorice je danas po prvi put ove godine organizovala edukativno-promotivni  izlet za djecu stranih državljana iz škole “QSI International School of Montenegro”, sa ciljem da ih bliže upoznaju sa turističkom ponudom, kulturnim znamenitostima i prirodnim potencijalima grada u kome žive i uče.

TOP: Izlet na Medun za djecu stranih državljana
Portal AnalitikaIzvor

-Zadovoljstvo nam je bilo da ugostimo učenike, njihove roditelje, nastavnike i direktora ove škole i predstavimo im Medun uz posjetu Muzeju ,,Marko Miljanov”, kao jednom od bitnih turističkih obilježja našeg grada.  TO Podgorice je obezbijedila transfer autobusom do Meduna i nazad, edukativni čas o lokalitetu koji je učenicima održao kustos muzeja,  i uručila im turističko-propagandni materijal o Podgorici i Crnoj Gori. U saradnji sa Ministarstvom zdravlja obezbijeđeno nam je bilo i ambulantno vozilo sa stručnim osobljem, kako bi djeca bila bezbjedna, s obzirom da je područje poznato po velikom broju pčelara- navedeno je u saopštenju Turističke organizacije Podgorice.

Dogadjaj je propratilo šest televizijskih kuća.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.