Politika

DPS: Upecale su se krupne ribe

1404dps
D
olazak Slobodana Radulovića u Beograd da svjedoči o malverzacijama u C makretu iz kojih su Mandić i Medojević izašli teži za pet miliona eura, predstavlja novu fazu u otkrivanju uloge crnogorske opozicije u političkim, parapolitičkim i kriminalnim aktivnostima sa namjerom da se Crnoj Gori ne dozvoli pravo na referendum o nezavisnosti-ocijenili su danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

DPS: Upecale su se krupne ribe
Portal AnalitikaIzvor

- Takozvani lovci na krupne ribe su se upecali u svoju mrežu. Mandić i Medojević su mislili ako budu dovoljno galamili o navodnim tuđim krađama i zloupotrebama da će njihove kriminalne aktivnosti ostati tajna za javnost Iako su se funkcioneri Demokratskog fronta opirali tvrdnjama da nijesu čekali u holovima i predkabinetima da prime apanaže od svojih finansijera protiv kojih se sprovode krivični i sudski postupci, u odnosu na nove okolnosti biće u vrlo neprijatnoj situaciji. I to ne mislimo na političku, jer im građani ionako ništa ne vjeruju. Za njih će biti vrlo složeno kako da se pred istražnim organima suprostave ubjedljivim činjenicama- navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz ove partije su kazali da je interesantno i to, da je u odnosu na dokaze Radulovića postojala mlaka reakcija funkcionera Demokratskog fronta, dok na tvrdnje da su primali novac od Darka Šarića niko nije ni riječi progovorio.


- Znali su iz Fronta i da na mnogo manje optužbe bučno odgovore, istini za volju uvijek neuvjerljivo, ali u ovom slučaju kao da su zaboravili da govore. Oni znaju da li za to postoje dokazi, zato su procijenili da im je najpametnije da ćute. Nakon što su sami za sebe rekli da su kupovali glasove u Herceg Novom, da su pravili private kuće od novca javnih preduzeća, da su se nelegalno finansirali i na kraju da su dobili pet miliona eura da bi vodili kampanju da Crne Gore ne bude, konačno se postavlja pitanje šta će da urade nadležni državni organi u odnosu na ove činjenice. Da li je DPS u pravu kada kaže da opozicija nije opozicija vlasti, već opozicija državi? Svi koji sarađuju sa njima isti su kao i oni- zaključuju se u dopisu dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika