Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • „Promjene za pravi život“ biće slogan DF- za podgoričke izbore, na internetu „Proljeće za pravi život“

„Promjene za pravi život“ biće slogan DF- za podgoričke izbore, na internetu „Proljeće za pravi život“

 

lekickampanjaok
G
lavna poruka kampanje Demokratskog fronta na lokalnim izborima u Podgorici biće „Promjene za pravi  život“, saznaju Vijesti u medijskom timu Fronta.

 „Promjene za pravi život“ biće slogan DF- za podgoričke izbore,  na internetu „Proljeće za pravi život“
Portal AnalitikaIzvor

Kampanja će se istovremeno voditi na terenu, u medijima i putem bilborda, dok će „Proljeće za pravi život“ biti alternativna poruka koja će dominirati na internetu.

„Prema svim istraživanjima koja smo sproveli, građani žele promjene i zato je to dominatna riječ u našoj kampanji.  Promjene su sastavni dio programa svih partija koje čine DF. Sa druge strane, proljeće donosi promjene i asocira na buđenje. Mislimo da će te poruke na pozitivan način pokrenuti građane“, kazao je jedan od kreatora kampanje DF-a.

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić biće nosilac liste tog političkog saveza na izborima u Podgorici, zbog čega će dio ikonografije i poruka biti povezan sa predsjedničkim izborima na kojima je Lekić bio kandidat opozicije. Moto njegove predsjedničke kampanje bio je „Pravi predsjednik“. Vezu sa prethodnim izborima kampanja Fronta imaće i u bojama koje će dominirati na promotivnom materijalu i koje su, kako tvrdi sagovornik Vijesti, već postale zaštitni znak tog političkog saveza.

„Na promotivnom materijalu dominiraju crvena, plavetna i bijela boja oivičene žutom. Tu je stilizovani golub sa maslinovom granom, kao simbol zajedništva i mira“, kazao je neimenovani sagovornik Vijesti. On je dodao da će se ići sa „kampanjom punom optimizma“.

List podsjeća da je moto koalicije SDP-a i Pozitivne „Novo lice Podgorice“, dok SNP nastupa sa motom „Mladost, mudrost i hrabrost“. DPS još nije izabrao moto sa kojim će nastupiti.

List dalje navodi da je lider DF-a Miodrag leić insistirao da kampanjom dominiraju obični građani. Tako će njegov lik biti na  bilbordima na četiri ključne lokacije u gradu, dok će na ostalima biti slike običnih građana, čime će pokazati da je on samo „prvi među jednakima“.

Portal Analitika