Politika

Sjutra rasprava o primjeni Zakona o finansiranju partija

1304rasprava
S
kupštinski Odbor za ekonomiju, finansije i budžet raspravljaće sjutra o primjeni Zakona o finansiranju političkih partija.

Sjutra rasprava o primjeni Zakona o finansiranju partija
Portal AnalitikaIzvor

Odbor će, kako je najavljeno, razmatrati Informaciju o aktivnostima u vezi sa sprovođenjem parlamentarnog nadzora nad primjenom Zakona.

Iz Centra za demokratsku tranziciju danas je ocijenjeno da Skupština i Vlada moraju preuzeti odgovornost i utvrditi koja je institucija zadužena za tumačenja Zakona o finansiranju političkih partija, jer, kako smatraju u toj organizaciji, mnogi uzimaju na sebe ulogu tumača što stvara haotičnu situaciju.

Izvršni direktor te organizacije, Dragan Koprivica, rekao je da državne institucije moraju da prekinu sa praksom izbjegavanja odgovornosti za sprovođenje Zakona o finansiranju političkih partija.

izvor: MINA

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Dijaspora
13.04.2014. 19:44

PARTIJE KOJE NE PRIZNAJU CRNU GORU, NE PRIZNAJU SVE NARODE I VJERE, NE SMIJU DA IMAJU FINANSISKU PODRŠKU U CRNOJ GORI. TJ. TREBA IH PROĆERAT IZ CRNE GORE. STO PRIJE TO BOLJE ZA DOBRO DRŽAVE I NAROA, Bez gare navedenog, nema tolerancije niti napredka!!!!!!

14
0