Fudbal

T1.CFL: Budućnost pobijedila Petrovac

T1CFL
F
udbaleri Budućnosti pobijedili su danas u Podgorici ekipu Petrovca 1:0, u posljednjoj utakmici 26. kola Telekom Prve crnogorske lige.

T1.CFL: Budućnost pobijedila Petrovac
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost je prekinula seriju od tri meča bez pobjede, a do tri boda došla je golom Aleksandra Vujačića u 74. minutu. To je četvrti trijumf podgoričkog tima u proljećnom dijelu šampionata, ukupno 11. ove sezone

Petrovac je pod Goricom prekinuo seriju od osam mečeva bez poraza i doživio prvi poraz u proljećnom dijelu šampionata, nakon pet uzastopnih remija i tri trijumfa.

Na jučerašnjim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Sutjeska - Rudar 0:0, Lovćen - Zeta 4:0, Čelik - Mornar 2:0, Dečić - Mladost 2:1 i Mogren - Grbalj 3:1.

Sutjeska je, nakon 26. kola, vodeća na tabeli sa 51 bodom i ima samo jedan više od drugoplasiranog Lovćena. Čelik je trećem mjestu sa 46, četvrti je Petrovac sa 41, a peta Budućnost sa 39 bodova.

U narednom kolu, 19. aprila, sastaće se: Budućnost – Dečić, Petrovac – Čelik, Mornar – Lovćen, Zeta – Sutjeska, Rudar – Mogren i Grbalj –Mladost.

Portal Analitika