Politika

MEDOJEVIĆ: Radulović je ucijenjen od mafije i priča što mu se kaže

0702medsl
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da iza optužbi bivšeg vlasnika ‘’C marketa’’ Slobodana Radulovića stoji služba državne bezbjednosti. Medojević je napisao da je Radulović ucijenjen od strane mafije i da priča ono što mu se kaže.

MEDOJEVIĆ: Radulović je ucijenjen od mafije i priča što mu se kaže
Portal AnalitikaIzvor

- To je laž UDBE jos iz predsjedničke kampanje 2008. godine. Radulović je ucijenjen i mora da priča što mu se kaze. Posljednji trzajevi UDBE. Radulović je samo jedan u nizu ucijenjenih sužnjeva koji rade za mafiju, napisao je Medojević.

Zastupnik bivšeg direktora “C marketa” Slobodana Radulovića advokat Marko Kljajević kazao je je u vrijeme privatizacije “C marketa” tadašnja vlast novcem od privatizacije finansirala opoziciju u Crnoj Gori uoči referenduma o nezavisnosti.

- To je bila politička kriminalna aktivnost inicirana iz tadašnjeg državnog vrha Srbije - kazao je Kljajević gostujući na TV Pink. Sam Radulović, koji se poslije osam godina bjekstva sam predao vlastima u Beogradu je ranije kazao da je riječ od cifri od 5 miliona eura.

Medojević kaže da se protiv njega godinama ''vodi kampanja''.

- Protiv mene se godinama vodi prljava kampanja UDBE i mafije, njihovih medijskih tajkuna i saradnika. Nista novo. Smetam, napisao je Medojević koji se ovrnuo na lokalne izbore u Podgorici navodeći da je jedino DF čista opoziciona ponuda.

-Jedino glasanjem za DF, svaki građanim Podgorice zna da glasa protiv lopovske sekte DPS, za njihovu smjenu i privođenju pravdi. Svaki građanin koji traži promjene u Podgorici , ima samo jednu opciju čistu kao sunce - Demokratski Front. zato nas sekta i najviše mrzi, napisao je on.

 

 

Portal Analitika