Region

Advokat Kljajević: Od prodaje C marketa finansirana opozicija u Crnoj Gori

1204kljajevic
Z
astupnik bivšeg direktora “C marketa” Slobodana Radulovića advokat Marko Kljajević kazao je danas je u vrijeme privatizacije “C marketa” tadašnja vlast novcem od privatizacije finansirala opoziciju u Crnoj Gori uoči referenduma o nezavisnosti.

Advokat Kljajević: Od prodaje C marketa finansirana opozicija u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

- To je bila politička kriminalna aktivnost inicirana iz tadašnjeg drzavnog vrha Srbije - kazao je Kljajević gostujući na TV Pink.

On tvrdi da je njegov klijent “žrtva montiranog procesa “zbog privatizacije “C marketa” u koju su bili umješani Miroslav Mišković, Milan Beko i vlada Vojislava Koštunice.

Bivši direktor “C marketa” Slobodan Radulović, koji je danas stigao u Beograd posle osmogodišnjeg bjekstva, priveden je na saslušanje u Specijalni sud pošto su ga prethodno pregledali ljekari u Specijalnoj zatvorskoj bolnici jer se nije osjećao dobro.

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da se Raduloviću odredi pritvor zbog opasnosti od bjekstva i petogodišnje zatvorske kazne na koju je osuđen. Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je Tanjugu da je Tužilaštvo predložilo da ostane na snazi rješenje kojim je Raduloviću ranije određen pritvor zbog bjekstva.

Radulović je saslušan povodom određivanja pritvora pred Krivičnim vanpretresnim vijećem Specijalnog suda i čeka se odluka tog vijeća. Tužilac je dodao da se Radulović danas izjasnio samo o pritvoru i nije se izjašnjavao o krivičnom djelu i optužnici protiv njega.

Izvor: kurir-info.rs
Foto
: blic.rs

 

Portal Analitika