Ostalo

Završeno Evropsko prvenstvo u tenisu do 12 godina

1104tenis
D
anas je na terenima Teniskog kluba “Bar” završeno Evropsko tenisko prvenstvo za djecu do 12 godina, koje je organizovao ovaj klub u saradnji sa Opštinom Bar.

Završeno Evropsko prvenstvo u tenisu do 12 godina
Portal AnalitikaIzvor

Žensko finale je odigrano između Aveline Safetdinove (RUS) i Sare Zalukar (HRV), i završilo se pobjedom Safetdinove 6:1, 7:6. Pehar je djevojčicama u ime Opštine Bar uručio dr Boris Mijović.

Prvo mjesto u muškom finalu je pripalo glavnom favoritu u ovoj konkurenciji Viktoru Joviću (SRB), koji je pobijedio sunarodnika Iliju Zoroju 6:3, 7:5.Pehar je dječacima u ime firme “Cerovo” iz Bara, koja je bila jedan od sponzora turnira, uručio njihov predstavnik Emin Duraković.

Prvo mjesto u ženskom dublu su osvojile sestre iz Bjelorusije Sofi i Ksenija Brik, savladavši Aleksandru Černishkovu i Anu Litnjevu iz Rusije 4:6, 6:2, 10:4. Pehar je djevojčicama uručio Milan Tomović, predstavnik Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti opštine Bar.

Juče je odigrano finale muškog dubla, gdje su Alibek Kačmazov (RUS) i Mihail Kniazeu (BLR) pobijedili Adriana Markua i Dragosa Popeangua (ROU) 2:0 u setovima.

Odigrano je i finale muškog utješnog turnira, gdje je Nik Hartman (GER) pobijedio Aleksu Krivokapića (MNE) 2:0 u setovima. U ženskom utješnom turniru Iva Pantović je osvojila turnir predajom Jane Ognjanovske (MKD).

Portal Analitika