TV / Film

Svečano otvoren bioskop Cineplexx Ušće

Nikola-Kojo-u-drustvu
N
ajmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Ušće Shopping Center sinoć je svečano otvoren u Beogradu uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz filmskog industrije iz zemlje i svijeta.

Svečano otvoren bioskop Cineplexx Ušće
Portal AnalitikaIzvor

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom dijelu Evrope pripala je filmu reditelja Srđana Dragojevića „Atomski zdesna“.

Domaćini na otvaranju bioskopa, filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i uspješni, mladi glumac Viktor Savić su dočarali pravu, holivudsku atmosferu, kakva samo dolikuje najmodernijem bioskopu u regionu.

Jugoslav

Reditelj Dejan Zečević, glumci Vuk Kostić, Nikola Kojo, Dragan Vujić Vujke, Nikola Đuričko, Nikola Bulatović, Branka Petrič predstavljaju samo dio poznatih ličnosti koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj, bitan kako za Beograd, tako i za region.

Vuk-Kostic-i-Viktor-Savic

„Veoma smo ponosni što smo večeras ovde povodom otvaranja najvećeg i najmodernijeg bioskopa u Srbiji. Želim da se zahvalim čitavom MPC timu i Tomasu Viladsenu na povjerenju i podršci, bez koje ne bismo mogli da postignemo sve ovo u tako kratkom vremenskom periodu. Kampanjom „Svi idu u bioskop!“ smo željeli da prenesemo poruku da je bioskop mjesto za sve generacije i ljude. Bez obzira da li su na repertoaru veliki holivudski blokbasteri ili filmovi domaćih reditelja, bioskop predstavlja savršeno mjesto za izlazak i uživanje. Posjetioci su večeras imali priliku da vide kako blista bioskop sa 11 sala, 4K projektorima, posebnim dizajniranim VIP, kožnim foteljama i sjedištima za zaljubljenje. Sa ukupnom investicijom od 6,5 miliona eura uspjeli smo da vam ponudimo bioskop urađen prema visokim standardima kompanije Cineplexx," izjavio je izvršni direktor kompanije Kristof Papusek.

zvaniceeee

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 36 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sjedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje posjeti više od 10,5 miliona gledalaca.

 

Portal Analitika