Ostalo

Furtula u Baru, Đurović u Beogradu

Furtulaaa
N
ajbolji crnogorski atletičar Danijel Furtula pripreme za narednu sezonu nastaviće u Baru, dok će se Tomaš Đurović pripremati u Beogradu, saopšteno je iz Atletskog saveza.

Furtula u Baru, Đurović u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da će Furtula cio april boraviti u barskom hotelu Sidro, dok će se bacač Draževine 15 dana pripremati u kampu bacača kugle balkanskog rekordera Dragana Perića, nakon čega će se preseliti u atletsku bazu, u barskom hotelu Talas.

Generalni sekretar Atletskog saveza Milan Madžgalj kazao je da je Furtuli glavni cilj ove godine učešće na 22. Evropskom prvenstvu u Crihu, kao i nekoliko reprenzetativnih nastupa na prvenstvu Mediterana za mlađe seniore, Ekipnom prvenstvu Evrope i Balkanskom šampionatu za seniore.

"Đurovića očekuje nastup na prvenstvu Mediterana za mlađe seniore u bacanju kugle u Francuskoj, učešće na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Biće veoma interesantan nasup Đurovića na sedmom međunarodnom mitingu bacača kugle u Draževini 28. aprila kada će nasupiti najbolji bacači Balkana, Hamza Alić i Asmir Kolašinac iz Srbije", kazao je Madžgalj. (Mina)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.