Zabava

Kako se vaš znak provodi u kafani?

1004horoskop
O
van u kafani uživa kao riba u vodi, Bik bi volio da ima svoju kafanu, a Raku je omiljena kafana - druga kuća. Vaga, pak, preferira otmene restorane.

Kako se vaš znak provodi u kafani?
Portal AnalitikaIzvor

OVAN: Iako je Ovan, on u kafani uživa kao riba u vodi, bez obzira na povod. Kad malo više popije (a to mu nije teško), počinje da se ponaša vrlo direktno, naročito prema predstavnicama ljepšeg pola. Iako je usredsređen na ženski rod, i dalje zabavlja cijelo društvo i priča viceve. Žena Ovan je glavna u kafani, naručuje duple ture za cijelo društvo, „kiti“ muziku i naručuje pjesme.

BIK: Bik bi najradije volio da ima svoju kafanu, što i nije tako rijetko, ali ako je nema, onda ima svoje omiljeno mjesto gdje ga svi poznaju, od konobara do prodavaca cvijeća. Okuplja muziku oko svog stola i ne da im da idu (ali ih bogato čašćava), naručuje pjesme, ugađa svojoj ljepšoj polovini ili nekoj dami koja mu se dopala. Žena Bik takođe uživa u kafanskom ambijentu, voli i da zapjeva, pa su karaoke u nekom restoranu na obali kao stvorene za nju.

BLIZNACI: Sa Blizancima u kafani možete se najljepše provesti, bez obzira da li tamo odlazite kao zaljubljeni par, prijatelji ili poznanici koji su se tek upoznali. Muškarac rođen u tom znaku umije da bude neodoljiv, jer zna i ono što drugi ne znaju, da imitira, pjeva, igra i zabavlja društvo. Žena Blizanac uvijek je u društvu mlađih, ne drži partnera na oku, jer obično nije ljubomorna i zabavlja se kao dijete. Ili, bolje rečeno, kao velika djevojčica.

1004horoskop1RAK: Iako najviše voli svoju kuću i porodicu, za Raka je druga kuća, najčešće - njegova omiljena kafana, Jer, nigdje drugdje ne može se tako opustiti uz čašicu razgovora sa prijateljima, zapjevati, zaigrati i tako do kasnih večernjih ili ranih jutarnjih sati. Žena Rak voli da se uhvati i u kolo i da zapleše tango, jer voli da se opusti, i to radije sa prijateljicama, a kad je sa ljubavnim partnerom, gleda u njega kao da niko drugi oko nje ne postoji.

LAV: Kralj zabave, igre i svih mogućih proslava – Lav sve umije da organizuje u svojoj omiljenoj kafani, gdje ga muzika s poštovanjem pozdravlja, a konobari trče da mu otvore vrata, čim ga ugledaju. Lavica, atraktivna i provokativna, prvo „snimi“ situaciju u kafani i odmjeri društvo u kojem se našla, pa onda tek stupa na scenu. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u nju, kad je ona na plesnom podijumu, jer zna da je tada neodoljiva.

DJEVICA: Rođen za merak i opuštanje, a ko bi to rekao, kad je muška Djevica onako uglađena, pristojna i uzdržana? Kad malo popije i atmosfera počinje da se zagrijava, on je taj koji u kafani naručuje ture, dosipa piće svima i podiže nivo raspoloženja do one tačke kada svi već malo posustanu. Tada Djevica stupa na scenu, nešto se u njoj budi i dešava se da zaigra i na šanku ili stolu, svejedno. Ženska Djevica će se praviti kao da se radi o njenoj sestri-bliznakinji koja je sinoć tamo „ludovala“, a ne ona.

1004horoskop3VAGA: Boem, džentlemen, hedonista – muška Vaga ne može bez uživanja sa društvom u kafani (najotmeniji restoran!). Insistira da plati račun, brine jesu li čaše pune, ne da muzici da se odmakne od njegovog stola, ali ih i bogato čašćava. Prefinjena ženska Vaga bira otmene restorane za trač partije sa prijateljicama, a splavove sa muzikom gdje ostaje do zore, kad odluči da „ide u štetu“. Iza njene uzdržane pojave, kad izbije želja za provodom, žena Vaga ne gleda na sat.

ŠKORPIJA: Elegantna i bučna, magnetski privlačna za suprotni pol, Škorpija uživa u kafanskoj atmosferi, praveći se da nije primijetila osobu koja je guta očima. Ne dozvoljava vam da napustite zabavu kad vi hoćete, već kad vam ona dozvoli. Žena Škorpija bira restoran, umije „muški“ da popije, ili je totalni antialkoholičar. Ipak, to je ne sprječava da uživa u flertovanju sa muškarcem na položaju ili sa dubljim džepom, jer njen udvarač ne može biti bilo ko.

STRIJELAC: On obožava kafanu, ali neku na glasu, u centralnoj gradskoj zoni, gdje dolaze poznate osobe - uključujući i njega, jer muški Strijelac je svuda omiljen gost. Umije da započne razgovor o nekoj vrućoj temi, ali umije i da se kontroliše kad popije, ne pravi skandale. Žena Strijelac se naizgled uspješno uklapa i sa muškim i sa ženskim gostima u bilo kom društvu i u bilo kojoj kafani, mada voli da mijenja restorane i isprobava nove, jer je avanturista u duši.

1004horoskop2JARAC: Žena Jarac, za razliku od uvriježenog mišljenja da samo radi, radi i radi, da je uštogljena i uzdržana, umije itekako da se opusti u pravom kafanskom ambijentu, uz crno vino i dobru muziku, pa će i da zaigra sa zadovoljstvom. Muškarac Jarac, naizgled stidljiv i rasijan, u kafani ostaje da luduje do ranih jutarnjih sati i ne dozvoljava drugima da odu ranije, tako da ga neki prijatelji prosto ne mogu prepoznati, naročito ako su mu oni kolege sa posla.

VODOLIJA: Kad god došao - dobrodošao, kako kući, tako i u kafani. Jer, Vodolija ne pravi razliku, s obzirom da svoj dom najčešće doživljava kao prenoćište, a kafanu naprosto obožava, jer u njoj ima svega što on voli. A to je opijanje i flertovanje sa ženama sumnjivog morala (o, kako su mu one tek interesantne, pogotovo kad mu sjednu u krilo). Žena Vodolija umije da dočeka zoru u omiljenom kafiću s drugaricama, dok njen dragi kod kuće igra igrice na kompjuteru.

RIBE: On se tako lijepo osjeća u kafani, pogotovo sa svojim muškim društvom, jer već se zna i šta ko voli da pije, i koliko može da popije, a i kakvu muziku ko od njih voli da sluša. Koga je još briga koliko je sati, kad je njemu tako lijepo, kao u nekom drugom svijetu iz njegove mašte. Žena Riba voli diskretna mjesta, u blizini vode, po mogućnosti vrhunsko posluženje i džentlemena kraj sebe, koji skače na svaki njen mig, pa od nje treba učiti umjetnost fine boemštine i zavođenja.

Foto: peppermillreno.com, gettyimages.com

Portal Analitika