Fudbal

Ljutica objavio spisak za Luksemburg

OmladinciFSCG
S
elektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Boris Ljutica saopštio je danas spisak igrača koji će predstavljati Crnu Goru na razvojnom turniru UEFA u Luksemburgu, prenosi Mina.

Ljutica objavio spisak za Luksemburg
Portal AnalitikaIzvor

Na turniru će, pored crnogorske i selekcije domaćina, igrati još Izrael i Andora. Ljutica je pozvao 20 igrača.

Na spisku su:

golmani: Matija Gligorović (Budućnost), Lazar Carević (Grbalj);

odbrana: Balša Janičić (Sutjeska), Jovan Jablan (Lovćen), Balša Banović, Luka Malešević (Budućnost) i Janik Filipović (Fortuna, Njemačka);

vezni red: Vojin Manojlović (Mladost), Danilo Vukićević (Berane), Aleksandar Brežanin (Mornar), Marko Burzanović, Alija Krnić, Danilo Marković (Budućnost), Emrah Krcić (Jezero) i Ilija Vukotić (Lovćen);

napad: Balša Goranović (Sutjeska), Đanluka Kasumović (Ajntraht, Njemačka), Matija Stanjević, Filip Vorotović (Sutjeska) i Pavle Krstović (Zeta).

Selektor Ljutica kazao je da će na turniru u Luksemburgu nastaviti rad na uigravanju ekipe, navodeći da neće moći da računa na Hadžiosmanovića kojem Milan nije dao dozvolu.

"Na turniru će priliku dobiti igrači koji su skrenuli pažnju na sebe kroz crnogorsku ligu poput Stanjevića, Janičića, Vukićevića i Krstovića", rekao je Ljutica u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza.

Kadeti će turnir početi 15. aprila protiv Luksemburga, dan kasnije sastaće se sa Izraelom, dok je za 18. april zakazan duel sa Andorom.

"Očekuju nas tri jake utakmice koje će nam omogućiti da provjerimo formu i mogućnosti naših igrača. Nastojaćemo da ponovimo dobre igre iz Sarajeva, a svi pozvani kandidati će dobiti priliku da pokažu koliko mogu. Na njima je da tu šansu iskoriste i da se nametnu za sljedeće akcije", rekao je Ljutica.

Okupljanje selekcije zakazano je za nedjelju, u Trening kampu FSCG na Starom aerodromu, a istog dana otputovaće za Luksemburg.

Portal Analitika