Zabava

TARGETMAP: Estonke najprivlačnije, Crnogorke prosječne

zena
Ž
ene iz Bosne i Hercegovine BiH su među najprivlačnijim na svijetu, pokazuje istraživanje koje je sprovela internet stranica targetmap.com. Vjerovali ili ne, Crnogorske se, prema ovom istraživanju, nalaze u kategoriji normalno privlačnih.

TARGETMAP: Estonke najprivlačnije, Crnogorke prosječne
Portal AnalitikaIzvor

Veoma privlačne žene iz Estonije, Letonije, Kolumbije i Argentine

Taj portal je sve pripadnice nježnijeg pola podijelio na "veoma privlačne", "privlačne", "normalno privlačne", "manje privlačne" i "neprivlačne", a žene iz BiH svrstane su u drugu kategoriju.

To mjesto sa damama iz BiH dijele i Srpkinje, Makedonke i Albanke, ali ne i žene iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, koje su u ovom istraživanju svrstane u nižu kategoriju.

Laskavim priznanjem s razlogom mogu da se diče žene iz BiH, budući da je ovo istraživanje prenio veliki broj svjetskih internet portala, prenosi Cafe.ba.

Inače, najljepše su, prema ovom istraživanju, žene iz baltičkih zemalja - Estonije i Letonije, a zatim iz Kolumbije i Argentine.

U kategoriji neprivlačnih žena nalaze se Iračanke i Avganistanke, te pripadnice nježnijeg pola iz nekoliko afričkih zemalja.

Žene iz Sjedinjenih Američkih Države SAD, kao i većine zapadnih država, savrstane su u kategoriju "manje privlačne".

Veoma privlačne - Estonija, Letonija, Kolumbija, Argentina

Privlačne žene - BiH, Srbija, Makedonija, Albanija

Normalno privlačne - Slovenija, Hrvatska, Crna Gora

Manje privlačne - SAD, Njemačka, Australija

Neprivlačne - Irak, Avganistan (CdM)

 

Portal Analitika