Politika

Faruk Kalač nosilac izborne liste SDP-a u Rožajama

09farukkalacok
N
a današnjoj sjednici Opštinskog odbora SDP-a Rožaje je jednoglasno potvrđena odluka predsjedništva da nosilac liste SDP-a za predstojeće lokalne izbore bude Faruk Kalač, dipl. inžinjer šumarstva, saopšteno je Portalu Analitika iz SDP-a.

Faruk Kalač nosilac izborne liste SDP-a u Rožajama
Portal AnalitikaIzvor

-Istovremeno je donešena odluka o zvaničnom početku izborne kampanje na osnovu ranije usvojenog predizbornog programa, za čiju realizaciju je zadužen Izborni štab koji je već formiran.  Osnova političke platforme koju je OO SDP danas usvojio u susret predstojećim lokalnim izborima jesu promjene u Rožajama. Takvim smjernicama i principima u velikoj mjeri je dao doprinos predsjednik OO SDP-a i poslanik u Skupštini Crne Gore dr Izet Bralić, koji je promovisao koncept timskog rada sa podmlađenom odborničkom listom i novim čovjekom na čelu liste, koji je dobio punu podršku svih članova opštinskog odbora- navedeno je u saopštenju.

U SDP-u su uvjereni da će njihova odbornička lista dobiti veliko povjerenje građana Rožaja i da će partija na predstojećim lokalnim izborima ostvariti svoj najbolji rezultat, koji će joj omogućiti da bude predvodnik nove lokalne vlasti u Rožajama.

 

Portal Analitika