Fudbal

Kasiljas: Uh, jedva; Klop: Ovako se igra revanš

Kasiljass2
G
olman Real Madrida Iker Kasiljas rekao je da se njegova ekipa namučila u Dortmundu, ali da je sama kriva za takav splet okolnosti.

Kasiljas: Uh, jedva; Klop: Ovako se igra revanš
Portal AnalitikaIzvor

"Prvi gol smo primili poslije greške odbrane, a drugi poslije greške na sredini. Na sve to, promašili smo i penal. Dobro u cijeloj priči je to što smo vidjeli da ekipa zna da se nosi sa pritiskom. Napatili smo se vise nego što smo trebali, ovakve stvari ne smiju da nam se dešavaju u polufinalu", rekao je Kasiljas.

Trener domaće ekipe otkrio je poslije meča šta mu je Neven Subotić rekao prilikom pozdrava, ali i istakao da je njegova ekipa odigrala meč 'za primjer'.

"Na kraju meča sam 'bacio kosku' povrijeđenom Nevenu Subotiću, a on mi je rekao da je ponosan što je dio ovog tima. Tako je najbolje objasnio kako se i ja osjećam. Što se meča tiče, moji igrači nijesu pokazali u Madridu da žele dalje, ali su sve to nadoknadili na našem stadionu. Mislim da našu igru treba staviti na kasetu i pokazivati svima kako se igra revanš poslije poraza od 3:0", zaključio je Klop u svom stilu.

Žrijeb parova polufinala Lige šampiona na programu je 11. aprila.

Portal Analitika