Politika

MEKEJN: Članstvo Crne Gore u NATO doprinijelo bi jačanju stabilnosti regiona

mekejn
P
redsjednik Vlade Milo Đukanović sastao se u Vašingtonu sa američkim senatorom Džonom Mekejnom.

MEKEJN: Članstvo Crne Gore u NATO doprinijelo bi jačanju stabilnosti regiona
Portal AnalitikaIzvor

 

 

Premijer Đukanović je zahvalio senatoru Mekejnu i Kongresu na podršci koju u kontinuitetu pružaju Crnoj Gori i upoznao domaćina sa nastavkom reformi koje Crna Gora sprovodi u svim fazama integracija u EU i NATO. U tom kontekstu, ukazao je i na potrebu daljeg podsticanja njihovog proširenja, u cilju ukupne stabilnosti i prosperiteta zemalja regiona.

Senator Mekejn je kazao da postoje dobri argumenti za napredak koji je Crna Gora ostvarila u procesu pridruženja NATO. „Članstvo Crne Gore u NATO je snaga koja bi doprinijela jačanju stabilnosti regiona, kazao je Mekejn.

Sagovornici su razgovarali i o ekonomiji, kao i privrednim i investicionim šansama Crne Gore. Ociijenjeno je da su i na tom planu ostavreni pozitivni rezultati i da je  Crna Gora na dobrom putu daljeg ekonomskog razvoja.

Đukanović i Mekejn razmijenili su mišljenja i o aktuelnim prilikama u regionu, kao i globalnim kretanjima, saopšteno je Portalu Analitika iz Vladinog Biroa za odnose sa javnošću..

 

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anonimni korisnik
08.04.2014. 19:23

McCain je Izuzetno uticajan senator u U.S.

22
2