Košarka

VIDEO: Skorcanitis jurio navijača po tribini!

SKorcijanits
S
ofoklis Skorcanitis ima skoro 160 kilograma i centar je grčke reprezentacije i Makabija iz Tel Aviva sa kojim dueli nijesu naivna stvar ni za "teškaše" iz sporta pod obručima.

VIDEO: Skorcanitis jurio navijača po tribini!
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od navijača Hapoela iz Jerusalima nije mogao ni da sanja da je svojim provokacijama "bejbi Šeka" zapravo pozvao na duel. U derbiju izraelskog prvenstva Makabi je kao gost savladao velikog rivala sa 83:80, a neposredno po završetku napete utakmice Skorcanitisu je "pukao film" zbog konstantnih vrijeđanja jednog momka iz publike.

Na zaprepaštenje svih u "Hadar Josef" areni, gorostasni centar je preskočio ogradu i krenuo da juri nesrećnog navijača, a samo je reakcija nekolicine najhrabrijih spriječila sukob koji se, po svoj prilici, ne bi lijepo završio po čovjeka koji je vrijeđao džina iz Makabija.

"Igrao sam u mnogo hala tokom svoje karijere, ali u 'Hadar Josefu' sve što publika zna je da psuje", prenosi "Jerusalim post" riječi 206 centimetara visokog centra Makabija kog, najvjerovatnije, čeka nekoliko mečeva suspenzije zbog ovog ulijetanja na tribinu:

Portal Analitika