Muzika

VIDEO: Sergej Ćetković oduševio u Amsterdamu

0704Sergej-Schiphol
C
rnogorski predstavnik na Evroviziji, Sergej Ćetković nastupio je u Amsterdamu sa pjesmom Moj svijet pred hiljadu i po ljudi na manifestaciji „Eurovision in Concert“, prenosi portal RTCG.

VIDEO: Sergej Ćetković oduševio u Amsterdamu
Portal AnalitikaIzvor

Osim Sergeja u Amsterdamu su nastupili predstavnici 24 zemlje s ovogodišnjeg Eurosonga.

Ćetković je nakon nastupa bio oduševljen, navodeći da je navjerovatno koliko ima „zagriženih“ fanova Eurosonga, prenosi portal RTCG.

„Tek kada prisustvujete ili budete akter ovakvog događaja shvatite koliki je značaj Eurosonga i zašto tu manifestaciju putem malih ekrana prati od 150 do 200 miliona gledalaca širom svijeta“, rekao je Sergej.

Predstavnik Crne Gore bio je rado viđen gost u Holandiji, jer su mu na svakom koraku fanovi čestitali na kompoziciji, s kojom će nastupiti na Eurosongu.

Publika je na „Moj svijet“ u prepunoj dvorani Melkveg reagovala odlično, i to je najbolja ocjena nastupa. Hala je bila suviše mala da mala da ugosti sve koji su željeli da prije Eurosonga u Kopenhagenu vide i čuju izvodjače, a ulaznice za taj događaj prodate su nekoliko sedmica ranije.

Nastup u Holandiji bio je prilika da se uživo čuju i ostali izvođači sa Eurosonga.

„Izuzetno sam zadovoljan nastupom i prijemom pjesme. Ovo je bila sjajna prilika da opipam puls publike i steknem utisak u živom nastupu kako su prihvatili kompoziciju“, naveo je Ćetković.

Da je pjesma dobro prihvaćena svjedoči i brojno interesovanje novinara za intervju s Sergejom, a ako 200 njih je pratilo manifestaciju u Amsterdamu.

Sljedeća prilika za provjeru biće London za par dana, a onda slijedi i glavno takmičenje u Kopenhagenu.

rtcg.me

Portal Analitika