Fudbal

Murinjo: Gotovo nemoguće izbaciti PSŽ

Murinjo2014
T
rener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da njegovu ekipu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena čega "gotovo nemoguć" posao.

Murinjo: Gotovo nemoguće izbaciti PSŽ
Portal AnalitikaIzvor

Englezi su u prvom meču poraženi sa 3:1. Čelsi pokušava da se plasira u polufinale Lige šampiona sedmi put u posljednjih 11 sezona.

"Ovo je gotovo nemoguć posao. Ali, sigurno je da može da bude specijalna noć za nas", rekao je Morinjo, prenijeli su britanski mediji.

Murinjo nikada nije izgubio četvrtfinalni duel u Ligi šampiona, sa Portom, Čelsijem i Interom, ali nikada sa svojom ekipm nije uspio da nadoknadi zaostatak od dva gola iz prvog meča u nekom evropskom takmičenju.

U ekipi Čelsija neće biti suspendovanog Ramiresa, povrijeđenih Samjuela Etoa i Džona Obija Mikela, kao i Nemanje Matića i Muhameda Salaha, koji nemaju pravo da igraju, pa bi Frenk Lampard mogao da bude u startnoj postavi.

U ekipi Pari Sen Žermena neće biti najboljeg strijelca Zlatana Ibrahimovića, koji je u prvoj utakmici povrijedio tetivu koljena. On je ove sezone u 30 utakmica postigao 25 golova.

Trener pariskog tima Loran Blan rekao je da i pored izostanka najboljeg strijelaca neće mijenjati taktiku.

"Naša taktika i filozofija se neće mijenjati", rekao je on. Edinson Kavani predvodiće napad francuskog tima.

Portal Analitika