Ostalo

Šumaher reaguje na glasove

Sumahherr123
S
edmostruki svjetski šampion Mihael Šumaher reaguje na glasove i ostvaruje kontakt očima, prenose mediji u Italiji i Njemačkoj.

Šumaher reaguje na glasove
Portal AnalitikaIzvor

“Gazeta delo sport” objavila je da Šumaher ima ohrabrujuće kontakte očima sa članovima porodice, dok “Bild” tvrdi da 45-godišnji Njemac reaguje na glasove.

Prijatelj porodice Šumaher Žan Alezi, bivši vozač Formule 1, posjetio je Šumahera nekoliko puta u bolnici i sada je veći optimista oko njegovog oporavka.

“U prvom trenutku, Mihael je reagovao samo na bol, kada bi ga uštinuli, na primjer. Ali, to može da bude i nesvjesna reakcija tijela”, rekao je Alezi za “Spidvik”.

“Tokom moje posljednje posjete shvatio sam da se nešto mijenja nabolje. Osjetio sam olakšanje kod porodice, veću radost po pitanju toga kako se sve odvija. To je sjajno, iako je dug put pred njim”.

Felipe Masa, bivši Šumaherov timski kolega iz Ferarija, takođe je nagovijestio da sedmostruki svjetski šampion reaguje na glasove.

“Ne mogu da iskažem koliko sam uzbuđen. Svaki dan sam se molio za Mihaela i moje molitve su uslišene. Sada se nadam da ćemo nastaviti da čujemo dobre vijesti iz Grenobla”, istakao je Alezi. (B92)

Portal Analitika