Politika

MARTINOVIĆ: Donio sam odluku i saopštio je koaliciji SDP-Pozitivna

3103nikolamartinovic_1
P
oznati crnogorski advokat Nikola Martinović kazao je u izjavi za Portal Analitika da je donio odluku o svojoj kandidaturi za nosioca liste SDP-Pozitivna, na lokalnim izborima u Glavnom gradu.

MARTINOVIĆ: Donio sam odluku i saopštio je koaliciji SDP-Pozitivna
Portal AnalitikaIzvor

- Donio sam odluku i saopštio sam je koaliciji SDP-Pozitivna. Na njima je da je objelodane, kazao je Martinović u kratkoj izjavi za Portal Analitika ne želeći da otkriva više detalja.

Prema nezvaničnim informacijama Portal Analitiika koalicija SDP-Pozitivna bi u narednih nekoliko dana trebalo da ozvaniče odluku o nosiocu liste na konferenciji za novinare nakon završnih konsultacija na vrhu dvije stranke.

Martinović je istaknuti podgorički advokat, a zastupao je SDP-a kada je ta partija podnijela inicijativu Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti kandidature predsjednika Filipa Vujanovića na posljednjim predsjedničkim izborima. Prema saznanjima Portala Analitika savez SDP - Pozitivna planira kratku i efektnu kampanju u trajanju od 45 dana, čiji početak će biti efektno i upečatljivo predstavljanje nosioca liste.

Izvor iz tog saveza naglašava da će kampanja biti prava evropska do sada neviđena u Crnoj Gori.

- U kampanju će biti uključeni poznati sportisti, javne ličnosti i medijski poslenici koji neće biti na listi, ali će je jasno podržati. Veći broj do sad politički neangažovanih intelektualaca, profesora, sportista, muzičara i privrednika će podržati listu i dati joj snažan impuls za odličan rezultat. To je nešto po čemu ni jedna druga lista neće parirati u Podgorici i dokaz da društveno angažovani pojedininci žele aktivno da se uključe u politički život. Kampanja će biti efektna i fokusiraće se na stvarne probleme svih Podgoričana – saopšteno je ranije Portalu Analitika iz koalicije SDP – Pozitivna.

N.Zečević

 

 

Portal Analitika