Politika

PEŠIĆ: Promjene i odgovornost ne idu zajedno kada je Medojević u pitanju

0604pesic
P
redsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić na svom Fejsbuk profilu navodi da je zanimljivo „da nema ni jedne jedine fotografije sa "veličanstvene" izborne skupštine PzP-a sa 450 delegata“, te da bi „bilo zanimljivo vidjeti sve glasače koje PzP ima u istoj prostoriji“.

 PEŠIĆ: Promjene i odgovornost ne idu zajedno kada je Medojević u pitanju
Portal AnalitikaIzvor

„Sve mi izgleda kao da su izabrani sami sebe jednoglasno predložili i sami sebe jednoglasno izglasali. A baš smo se bili zabrinuli da neko ne smijeni Medojevića, taman smo se navikli na ovaj nivo zabave.“, stoji na profilu predsjednika Savjeta mladih DPS.

Kako Pešić navodi da je Pokret za promjene izgubio posljednjih sedam izbora, u svim mogućim formacijama nastupa, ali da nikome iz rukovodstva partije koja u samom nazivu nosi "promjene", nije ni palo na pamet da bilo što promijeni.

„Ne promjena zbog promjene, već zbog svijesti da se za političke poraze mora snositi odgovornost. Izgleda da promjene i odgovornost ne idu zajedno kada je sam Medojević u pitanju. S obzirom na to da su se ipak odlučili za kontinuitet gubitničkog rukovodstva, izvjesno je da će se nastaviti i gubitnički izborni niz. Je li Medojević izabran za predsjednika partije koja ne postoji ili je danas imenovan za člana predsjedništva Mandićevog Fronta?“, piše na svom Fejsbuk profilu Nikola Pešić.

Foto: dps.me

Portal Analitika