Region

Popović: DSS se neće ugasiti

popovicok
Z
amjenik predsjednika DSS Aleksandar Popović na sjednici Glavnog odbora izrazio je uvjerenje da se DSS neće ugasiti, jer će pobijediti uvjerenja za koja se zalaže ta partija.

Popović: DSS se neće ugasiti
Portal AnalitikaIzvor

Popović je, kako prenose beogradski mediji ocijenio da je ova partija doživjela težak izborni poraz zbog okolnosti, političkih neistomišljenika, ali i sopstvenih grešaka i slabosti.

''Za te slabosti je kriva organizacija. Najbolji od nas, čovjek koji je utemeljio DSS, u ime svih nas preuzeo je odgovornost i podnio ostavku. Svakako bez njega na čelu stranke nama će biti neuporedivo teže", poručio je Popović na sjednici Glavnog odbora DSS.

Na prošlim izborima, prema njegovim riječima, poražena je jedna grupa ljudi, tehnički gledano jedna stranka, ali ne i ideologija i uvjerenja.

"Duboko sam uveren da ona uvjerenja koja gajimo o slobodnoj Srbiji, o pravu da sami biramo svoj put, da nas ne vodi ni Brisel, ni Vašingtion, da ako treba sami i griješimo, da će ta uvjerenja svakog dana sve više dobijati na snazi, kao i da će na kraju pobijediti", naglasio je Popović.


 

Portal Analitika