Ostalo

Crnogorski kik bokseri u Bihaću

BokserskiRing
J
uniroska i seniorska reprezentacija Crne Gore u kik boksu nastupiće sjutra na internacionalnom turniru BIH open u Bihaću, saopšteno je iz Kik boks saveza.

Crnogorski kik bokseri u Bihaću
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da će u konkurenciji seniora, u disciplini lou kik, nastupiti Anastazija Petrović (-56), Remzija Dacić (-67), Milan Jovanović (-71) i Marko Nikolić (-75 kg). U konkurenciji juniora, u disciplini lou kik, takmičiće se Samed Demić (-54 kg) i Dejvid Kajević (-75 kg), a u disciplini kik lajt Emil Pupović (-69 kg).

Saopšteno je da će, nakon turnira u Bihaću, 13. aprila u Baru biti održano izborno prvenstvo u kik boksu za kadete, juniore i seniore.

"Reprezentacija će u prvoj polovini godine nastupiti na još dva turnira, odnosno na Svjetskom kupu u Segedinu od 15. do 18. maja i Balkanskom prvenstvu, 14. i 15. juna u Tešnju. Ti međunarodni turniri biće dobra provjera pred velika međunarodna takmičenja, Svjetsko prvenstvo za juniore (6. do 14. septembra u Riminiju) i Evropsko prvenstvo za seniore (od 18. do 28. oktobra u Bilbau)", piše u saopštenju Kik boks saveza.

Portal Analitika