Fudbal

SAVIĆEVIĆ: Zašto bi Arkan prijetio Osimu zbog mene!?

0304deeejooo
N
ekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije Ivica Osim u intervjuu za Al Džaziru između ostalog je rekao da mu je Željko Ražnatović Arkan prijetio zbog Dejana Savićevića.

SAVIĆEVIĆ: Zašto bi Arkan prijetio Osimu zbog mene!?
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore je navodno u to vrijeme bio nezadovoljan minutažom u reprezentaciji, i zbog toga bio u sukobu sa Osimom.

Cijela ova priča je u medijima podigla mnogo „prašine“, a Savićevića su iznenadile riječi proslavljenog trenera. U izjavi za magazin „Alo“ on je naveo da nije bilo potrebe da iko prijeti bilo kome u njegovo ime.

- Molim? Arkan prijetio Osimu zbog mene? Prvi put čujem da se to dogodilo. To je zaista novost. Međutim, smatram da nije bilo potrebe da iko prijeti bilo kome u moje ime, jer sve što bih imao nekome da kažem, saopštio bih mu to u lice. I Osimu. Devedesetih sam bio mlađi i odmah sam sve govorio što mi je bilo na duši. Bio sam malo nemiran, sad imam malu kočnicu. Valjda to ide s godinama - objašnjava Savićević za Alo.

O tome kako su tekli razgovori između njega i Osima, uz osmijeh priča:

- Ma pustite... Davno je to bilo. Mnogo je godina od tada prošlo, ali vjerujte mi da sam Osimu rekao više nego svi ostali igrači koje je trenirao tokom karijere. Što sam mu pričao, pa da ostavimo to... Bilo, pa prošlo - zaključuje Dejo.

alo.rs

Portal Analitika