Zabava

Vanesa Paradi nakon razvoda od Džonija Depa, ljepša nego ikad

vanesaok
Vanesa Paradi (41)  i Džoni Dep (50) važili su za savršen par, a onda je njihov razvod 2012. godine iznenadio sve. Glumac je brzo pronašao novu ljubav, mladu glumicu Amber Hard (27), sa kojom se nedavno i vjerio. Vanesa je, barem zvaničnio, i dalje sama. Sama, ali izgleda najbolje u životu.

Vanesa Paradi nakon razvoda od Džonija Depa, ljepša nego ikad
Portal AnalitikaIzvor

Francuska glumica i pjevačica i poznati glumac, brak su prekinuli poslije 14 godina velike ljubavi. U braku su dobili dvoje djece, a razvod je protekao mirno, bez optužbi i skandala.

Vanesa je sada zvijezda novog broja "Porter" časopisa. Na fotografijama pokazuje da u 41. godini odlično. Svaka njena fotografija kao da poručuje: "Džoni, gledaj šta propuštaš!".

Gospođa Paradi iznenađuej i novom frizurom. Početkom godine drastično je skratila kosu.

- Osjećaš se drugačije, tačno je. Frizura te promijeni, imaš više energije i osjećaš se mlađe - izjavila je tada Vanesa.

U njenom životu sada, pored djece, ćerke Lili Rouz i sina Džeka, prioritet ima karijera. Trenutno promiviše svoj prvi film na engleskom jeziku "Fading Gigolo", reditelja Džona Tortura. Vanesa Paradi u filmu igra sa Šeron Stoun, Vudijem Alenom i Sofijom Vegarom. Njen lik je udovica sa šestoro dece, koja se zaljubljuje u žigola.

(blic.rs)

Portal Analitika