Politika

MUGOŠA: Lekić vremešan, Bečić ambiciozan

02mugosaok
G
radonačelnik Podgorice Miomir Mugoša poručio je da ne bi želio da obeshrabri nijednog pretendenta na njegovu funkciju, i navodi da je uvjeren da će Demokratska patija socijalista DPS pobijediti na izborima u Glavnom gradu 25. maja.

MUGOŠA: Lekić vremešan, Bečić ambiciozan
Portal AnalitikaIzvor

Mugoša je na konferenciji za novinare uoči sjutrašnjeg zasijedanja lokalnog parlamenta Glavnog grada, prokomentarisao opozicione nosioce liste za predstojeće izbore u Podgorici, 25. maja. Za nosioca liste Socijalističke narodne partije SNP Aleksu Bečića kazao je da je dobro imati ambiciju.

"Ali zdravu ambiciju na bazi određenog iskustva i kapaciteta da bi nekome mogao nešto da poruči. Tačno je da na mlađima svijet ostaje, ali mislim da bi funkcija gradonačelnika za njega, usuđujem se reći, bio prevelik zalogaj“, naglasio je Mugoša, javlja CDM.

Aktuelni gradonačelnik je dodao da je sa liderom i nosiocem liste Demokratskog fronta DF Miodragom Lekićem radio jedno vrijeme u Vladi, ali da se nijesu odavno gledali.

"On je vremešan, ali mogu da garantujem da je ovaj posao zahtjevan, pa ne znam u kakvoj da je Lekić psiho-fizičkoj kondiciji. Ono što je neumitno i za mene i za njega i za svakog čovjeka je da imamo određene limite. A biologija i fiziologija su neumoljive“, naglasio je Mugoša.

On je prokomentarisao i potencijalnog kandidata koalicije Socijaldemokratske partije SDP i Pozitivne Crne Gore.

"Stvar je izbora, poznajem advokata Nikolu Martinovića i privatno sa njim imam korektnu komunikaciju“, istakao je Mugoša.

Portal Analitika