Fudbal

LŠ: Real želi osvetu, Ibra na Murinja

LigaSamLogo
U
srijedu se nastavljaju četvrtfinalni mečevi, a nakon uzbuđenja u Mančesteru i Barseloni, Liga šampiona se seli u Madrid na duel Reala i Borusije Dortmund, odnosno Pariz, đe će Ibra i drugovi dočekati Čelsi.

LŠ: Real želi osvetu, Ibra na Murinja
Portal AnalitikaIzvor

Madriđane, predvođene najboljim fudbalerom svijeta Kristijanom Ronaldom, još „peče" prošlogodišnja eliminacija u polufinalu, a svi vjeruju da će za prolaz dalje biti dovoljno da se zaustavi Robert Levandovski, strijelac četiri gola u Dortmundu (4:1).

"Dortmund ima odličan tim, sjajnog trenera i mogu da iznenade svakog rivala. Mi smo protiv Rajo Valjekana pokazali da se vraćamo na pravi put i nadam se najboljem", izjavio je Karlo Anćeloti.

Njegov kolega Jirgen Klop, ne krije da sanja reprizu prošlogodišnjeg ishoda, ali ne krije da će to biti veoma teško, s obzirom na to da ne može da računa na petoricu povrijeđenih standardnih prvotimaca - Subotića, Gundogana, Bendera, Blažičkovskog i Šmelcera.

Vrlo zanimljiv meč očekuje se i na Parku prinčeva, pogotovo zato što je Žoze Murinjo sve vrijeme uoči dolaska u Pariz poručivao da je Pari Sen Žermen favorit protiv Čelsija. U prilog njegovoj tvrdnji ide i loša forma "plavaca", koji su poraženi na posljednja dva gostovanja u Premijer ligi, protiv Aston Vile i Kristal Palasa.

"Murinjo nas neće zavaravati, dobro ga poznajem i znam da nas očekuje izuzetno težak dvomeč", izjavio je vezista Parižana Tijago Mota, nekadašnji Murinjov "učenik" iz Intera kada su zajedno osvojili Ligu šampiona.

Dueli u Madridu i Parizu počinju u 20.45 sati.

Portal Analitika