Košarka

PAJOVIĆ: Još nijesmo donijeli odluku o nastavku saradnje sa Akindeleom

0104gashoPajovic
S
portski direktor Budućnost Volija Gavrilo Pajović kazao je u izjavi za Portal Analitika da još uvijek nije donijeta odluka o nastavku saradnje sa sjajnim centrom „plavih“ Dželilom Akindeleom.

PAJOVIĆ: Još nijesmo donijeli odluku o nastavku saradnje sa Akindeleom
Portal AnalitikaIzvor

- Akindele je imao ugovor samo do kraja Jadranske lige. On neće igrati u domaćoj Erste ligi. Možda će igrati negdje mjesec ili dva, kao što je to obično radio u svojoj dosadašnjoj karijeri. Za nastavak saradnje u sljedećoj sezoni još nijesmo donijeli odluku kad je on u pitanju. Ali, ono što je sigurno je da neće igrati u Super ligi crnogorskog prvenstva - kazao je Pajović za Portal Analitika.

On je istakao da će prema pravilima u Super ligi, šansu dobiti talentovani podmladak Budućnosti.

- Posljednji rok za dovođenje igrača je istekao 31. marta, tako da ćemo igrati sa našim postojećim kadrom. Zbog pravila u crnogorskoj ligi, gdje mora da je na terenu uvijek jedan mladi igrač ’94. godište i mlađi, i još dva na klupi, znači pored Ivanovića koji je već tu, priključićemo i naš talentovani podmladak ’96 godište iz juniorskog pogona Budućnosti - kazao je Pajović.

Sportski direktor „plavih“ je kazao da će nakon sastanka Upravnog odbora biti donijeta odluka o sastavu tima za narednu sezonu i eventualnim pojačanjima.

- Kad je u pitanju sastav tima za narednu sezonu, još nijesmo razmišljali u tom pravcu. Nakon što startuje crnogorska liga, razmišljaćemo i o tome. Ima igrača koji su dugo u klubu i kojima ističu ugovori, pa ćemo vidjeti s kim ćemo produžiti ugovore i o eventualnim pojačanjima u klubu - kazao je Pajović i dodao:

- Vrlo brzo treba da se sastane i Upravni odbor Budućnosti na kome će se razmotriti ciljevi i planovi za narednu sezonu, koji će zavisiti od budžeta, te će od toga zavisiti i tim koji ćemo napraviti. Tako da ćemo se u idućih petnaestak dana, nakon sastanaka UO, odrediti u kom pravcu ćemo ići kad je tim u pitanju - zaključio je Pajović.

 

Portal Analitika