Politika

MARTINOVIĆ: Do kraja nedjelje donijeću odluku da li ću prihvatiti kandidaturu

3103nikolamartinovic
P
oznati crnogorski advokat Nikola Martinović potvrdio je u izjavi za Portal Analitika da je imao razgovore sa vrhom Socijaldemokrtaske partije i da mu je ponuđeno da bude nosilac liste koalicije SDP – Pozitivna za izbore u Podgorici i da će konačnu odluku o svojoj kandidaturi donijeti do kraja sedmice.

MARTINOVIĆ: Do kraja nedjelje donijeću odluku da li ću prihvatiti kandidaturu
Portal AnalitikaIzvor

- Bilo je razgovora sa vrhom SDP-a. Razmišljam da prihvatim ponudu da budem nosilac liste SDP - Pozitivna, a konačnu odluku ću donijeti do kraja sedmice – rekao je Martinović za Portal Analitika.

Dnevni list Vijesti objavio je danas da je najozbiljniji kandidat za nosioca liste Socijaldemokratske partije i Pozitivne u Podgorici  Nikola Martinović.

Martinović je istaknuti podgorički advokat, a zastupaio je SDP-a kada je ta partija podnijela inicijativu Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti kandidature predsjednika Filipa Vujanovića na posljednjim predsjedničkim izborima. Martinović je bio član borda direktora Elektroprivrede Crne Gore.

Prema saznanjima Portala Analitika savez SDP - Pozitivna planira kratku i efektnu kampanju u trajanju od 45 dana, čiji početak će biti efektno i upečatljivo predstavljanje nosioca liste.

Izvor iz tog saveza naglašava da će kampanja biti prava evropska do sada neviđena u Crnoj Gori.

- U kampanju će biti uključeni poznati sportisti, javne ličnosti i medijski poslenici koji neće biti na listi, ali će je jasno podržati. Veći broj do sad politički neangažovanih intelektualaca, profesora, sportista, muzičara i privrednika će podržati listu i dati joj snažan impuls za odličan rezultat. To je nešto po čemu ni jedna druga lista neće parirati u Podgorici i dokaz da društveno angažovani pojedininci žele aktivno da se uključe u politički život. Kampanja će biti efektna i fokusiraće se na stvarne probleme svih Podgoričana – saopšteno je ranije Portalu Analitika iz koalicija SDP – Pozitivna.

Portal Analitika