Politika

SNP: Na izborima u Ulcinju i Beranama pokazana snaga partije

303Izbliza
S
ocijalistička narodna partija Crne Gore održala je 32. sjednicu Glavnog odbora na kojoj je izvršena Analiza ostvarenih rezultata i ciljeva na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama.

SNP: Na izborima u Ulcinju i Beranama pokazana snaga partije
Portal AnalitikaIzvor

"Konstatovano je da je SNP na ovim izborima još jednom pokazala svoju snagu, ostvarujući odlične rezultate, uz angažovanje kompletne infrastrukture, što predstavlja najbolju moguću osnovu da se takav trend nastavi i na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 25. maja 2014. godine", saopšteno je iz SNP-a.

Članovi GO su jednoglasno podržali kandidaturu Dragoslava Šćekića za predsjednika Opštine Berane.

"Uz zahvalnost građanima Berana na ostvarenju jedne čiste i dostojanstvene pobjede koja ima, i imaće, direktni uticaj na postizanje stvarnih promjena i boljih uslova za život svih stanovnika ove Opštine", ističu u SNP-u

Takođe su, shodno Odlukama GO, razmatrane do sada sprovedene aktivnosti na pripremama za predstojeće lokalne izbore u 12 opština i dvije gradske opštine.

"Članovi Glavnog odbora su iskazali puno zadovoljstvo do sada sprovedenim aktivnostima u ostvarenju kampanje "Mladost. Mudrost.Hrabrost.", koja je započeta u Podgorici, inovativnim performansom "Djevojka u bijelom". Na sjednici je konstatovano da opštinski odbori koji su, uprkos jasnim porukama lidera Demokratskog fronta o samostalnom nastupu te političke grupacije, dobili pisane ponude za zajednički nastup, završe sve neophodne aktivnosti do 10. aprila 2014.godine, sa lokalnim odborima DF i drugim političkim subjektima", ističu u SNP-u.

Takođe, imajući u vidu činjenicu da u biračkom spisku postoje lica sa starim ličnim kartama, na sjednici su definisane obaveze članova SNP-a da u opštinama, u kojima će se u maju održati izbori, u saradnji sa nadležnim državnim organima, obezbijede zamjenu ovog dokumenta.

(cdm)

Portal Analitika