Muzika

Exit počinje 11. juna rok festivalom sa „Queens of the Stone Age“

3003QOTSA
J
ednodnevni rokenrol festival Rock@Exit na kome će glavne zvijezde biti „Queens of the Stone Age“, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini Exita, najavili su organizatori tog festivala.

Exit počinje 11. juna rok festivalom sa „Queens of the Stone Age“
Portal AnalitikaIzvor

Tako „velika ljetnja Exit avantura“ dobija svoj osmi dan. Na festivalu Rock@Exit nastupiće i „Partibrejkers“, „Eyesburn“, „Ritam nereda“ i „Repetitor“.

- Hedlajneri Rock@Exit festivala biće „Queens of the Stone Age“, koje predvodi multiinstrumentalista, muzički producent i dirty rock guru, Još Hom, jedan od osnivača kultnog sastava „Kyuss“ i član bendova „Eagles Of Death Metal“ i „Them Crooked Vultures“. Bend će predstaviti svoj posljednji album „…Like Clockwork“, izdat u junu 2013, njihov šesti studijski album koji su publika i kritika sjajno prihvatile. To najbolje dokazuje prvo mjesto na listi Bilbord 200 najboljih albuma u SAD, ali i nominacije za dvije Gremi nagrade, između ostalog i za najbolji rok album 2013. godine – dodaju iz direkcije Exit-a.

Prodaja ulaznica za festival Rock@Exit počinje 4. aprila u podne, a broj promotivnih ulaznica po cijeni od deset eura (+b/f) je ograničen i biće dostupan putem sajta gigstix.com. Sljedeća cijena ulaznice za festival iznosiće 15 eura (+b/f), dok će na dan festivala iznositi 25 eura (+b/f). Ulaznice po redovnoj cijeni 15 eura (+b/f) biće dostupne na prodajnim mjestima Exit festivala od 10. aprila.

- Ulaz na Rock@Exit festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za Exit, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Exit ili Exit Avanturu (Exit + Sea Dance), mogu da se registruju za Rock@Exit festival  putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima Rock@Exit festivala.

Sve informacije o prodajnim mjestima mogu se naći na linku gigstix.com, a informacije o Rock@Exit festivalu dostupne su na posebnoj Fejsbuk stranici.

Podsjećamo, 15. izdanje jednog od najboljih evropskih festivala na otvorenom je u znaku velike osmodnevne Exit Avanture koja posjetioce vodi na Rock@Exit festival 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na Exit festival, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. jula, kao i na Sea Dance festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz pored Budve.

Portal Analitika