Ostalo

Supruga Mihaela Šumahera priprema za njega poseban smještaj

3003korinashum
P
rošlo je tri mjeseca od stravične skijaške nesreće u kojoj je stradao jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, Mihael Šumaher. Kako vrijeme prolazi, sve je manje nade da će se ovaj šampion oporaviti i probuditi iz kome, prenosi Jutarnji list.

Supruga Mihaela Šumahera priprema za njega poseban smještaj
Portal AnalitikaIzvor

Toga je postala svjesna i njegova vjerna supruga Korina, koja svakog dana proputuje skoro 200 km kako bi bila uz njegov krevet. Tamo, zajedno s djecom, provede i do deset sati, moleći se za njegov oporavak.

S obzirom da je sve izglednije da se njen suprug možda nikada neće probuditi iz kome, navodno je odlučila uloži 12 miliona eura kako bi sagradila u potpunosti medicinski opremljen apartman u njihovom porodičnom domu u Švajcarskoj, da bi Mihael mogao da napusti bolnicu.

- Čuda se, naravno, događaju, a s obzirom da je bogat, dobija najbolju moguću ljekarsku brigu. Ipak, ni sve svjetske novine ne mogu da ga u potpunosti izliječe. Porodica se, zbog toga, priprema na njegovu trajnu nepokretnost - rekao je neimenovani dugogodišnji prijatelj Šumaherovih.

Snažnoj ljubavi između bračnog para Šumaher svjedoče riječi Mihaela koji je jednom rekao kako „nije lako pronaći partnerku koja će se u potpunosti prilagoditi njegovom načinu života“.

Njih dvoje su, inače, odrasli u istoj regiji u Zapadnoj Njemačkoj, a upoznali su se na jednoj zabavi 1991. godine i odmah zaljubili. Ona je, tokom svih godina veze, bila podrška njegovoj karijeri, a za uzvrat je on njoj priuštio sve što je poželjela. Tako je zbog nje, između ostalog, kupio imanje pored Ženevskog jezera, gdje sada njegova supruga namjerava da izgradi apartman za potrebe stradalog muža.

Foto: Jutarnji list

Portal Analitika