Fudbal

Mojes: I Fergusonu bi bilo teško

Mojess23
M
enadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes ostaje uvjeren da je pravi čovjek za funkciju koju trenutno obavlja, bez obzira na rast nezadovoljstva navijača.

Mojes: I Fergusonu bi bilo teško
Portal AnalitikaIzvor

„Više nego ikada sam uvjeren da ću da uspijem, želim da promijenim poziciju u kojoj smo sada i stvarno vjerujem da mogu to da uradim. Čuo sam za tu akciju, naš posao je dugo putovanje, a ovo je tek početak“, rekao je Mojes.

Škotski stručnjak je takođe uvjeren da ima podršku navijača, a za to ima i argumente.

„Đe god odem vidim veliku podršku za Mančester. Možda vidim drugačije od onoga što ljudi govore, ali opet razumijem da su rezultati bitni. Zapravo, mislim da bi i ser Aleksu bilo teško da radi u ovakvoj atmosferi“, dodao je Mojes.

O Junajtedovoj sezoni je već toliko toga rečeno, a ono što je vrlo izvjesno je da će bivši menadžer Evertona biti upisan u istoriji kluba sa Old Traforda, kao menadžer sastava koji ima najlošiji skor na domaćem terenu u sezoni.

„Đavoli“ su upisali već šest poraza na svom stadionu, a da situacija bude još teža, posljednja dva su doživjeli od velikih rivala Liverpula i Mančester Sitija, identičnim rezultatom, bez postignutog gola (3:0). (B92)

Portal Analitika