Fudbal

Leti, leti Mojes – od navijača avion

AvionMojess
O
čajni navijači Mančester Junajteda spremili su nevjerovatnu „koreografiju“ kojom će, nadaju se, konačno natjerati Dejvida Mojsa da ode.

Leti, leti Mojes – od navijača avion
Portal AnalitikaIzvor

Navijači Junajteda odlučili su da prije subotnjeg meča sa Aston Vilom, iznad ’Old Traforda’ preleti avion koji će vući kontroverzan baner na kome će pisati „Wrong one – Moyes out“ (Pogrešan – Mojes napolje).

„Glasine o nezadovoljstvu su počele na tribinama. Želimo da pokažemo da naša podrška nije stoprocentna kao što bi Mojes volio da misli“, rekao je organizator „protesta“ Ves Džons.

Ovaj potez izazvao je podijeljene reakcije među navijačima, neki nijesu za potpuno sramoćenje menadžera Juanajteda, koji je direktno odgovoran za veoma lošu sezonu koju ima aktuelni šampion Engleske.

U isto vrijeme, u blizini stadiona letjeće još jedan avion, potvrđeno je za engleske medije. Kompanija odbija da kaže ko je organizovao let i šta će na drugom baneru pisati, pa to situaciju dodatno čini interesantnom.

Katastrofalna sezona Mančester Junajteda ugrožava brend Premijer lige, izjavio je izvršni direktor elitnog engleskog takmičenja Ričard Skadamor. Najtrofejniji engleski klub, koji je u 21 sezoni Premijer lige osvojio 13 titula, ove sezone je tek sedmi, poslije serije katastrofalnih mečeva, pa tako nema šanse ni za plasman u LŠ. Utakmica Mančester Junajteda i Aston Vile igraće se u subotu od 13.45. (B92.net)

Portal Analitika