Fudbal

U17: Spisak za tuniru u Sarajevu

Lkjuticca
S
elektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za memorijalni turnir "Josip Škija Katalinski" koji se od 03. do 06. aprila održava u Sarajevu.

U17: Spisak za tuniru u Sarajevu
Portal AnalitikaIzvor

Naša selekcija po treći put će uzeti učešće na memorijalu "Josip Škija Katalinski". Ove godine će za protivnike imati selekciju Sjedinjenih Američkih Država i reprezentacija Istočnog Sarajeva. Prvi meč na tuniru "sokolići" će odigrati 03. aprila protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, dok će dva dana kasnije odmjeriti snage sa reprezentcijom Istočnog Sarajeva. Posljednjeg dana turnira odigraće se finalna i utakmica za treće mjesto. U drugoj grupi takmičiće se reprezentacije Makedonije, Bosne i Herecegovine i selekcija Beograda.

- Memorijalnim turnirom "Josip Škija Katalinski" nastavljamo rad na uigravanju kadatske reprezentacije sastavljene od igrača rođenih 1998 i mladjih. Za razliku od utakmica u Bugarskoj na spisku se nalaze igrači iz inostranstva Mikić i Kasumović, koji nastupaju u Srbiji i Njemačkoj,kao i Đukić, Carević i Vukotić, igrači koji su se nametnuli kroz crnogorsku kadetsku ligu. Utakmice ćemo iskoristiti da provjerimo trenutnu formu pozvanih igrača i da pružimo kvalitetnu minutažu svim kandidatima. Na turniru u Bosni želimo da prikažemo dobru igru ali primarni cilj nam je uigravanje za ono što nas čeka na kvalifikacionom turniru o oktobru ove godine u Bjelorusiji, rekao je selektor Ljutica.

Na spisku su golmani: Matija Gligorović (Budućnost), Lazar Carević (Grbalj); odbrana: Miloš Banićević (Bokelj), Balša Banović (Budućnost), Jovan Jablan (Lovćen), Janik Filipović (B 95 Njemačka), Emrah Krnić (Jezero), Kostadin Mikić (Čukarički, Srbija); vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović, Alija Krnić (Budućnost), Vojin Manojlović (Mladost), Kristijan Hadžiosmanović (Milan, Italija), Aleksandar Brežanin (Mornar), Ilija Vukotić (Lovćen); napad: Balša Goranović, Filip Vorortović (Sutjeska), Andrija Ćosović (Zemun, Srbija), Nikola Đukić (Mornar), Đanluka Kasumović (Braunšvajg, Njemačka).

Okupljanje naše selekcije zakazano je za srijedu, 02. april 2014. godine na Trening kampu FSCG u 07.00 časova. (fscg.me)

Portal Analitika