Košarka

Čović: Vujošević siluje srpski sport!

CovicZvezda
P
rvi čovjek košarkaškog kluba Crvena zvezda održao je danas vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je bio izuzetno slikovit u svojim komentarima prema treneru Partizana Dušku Vujoševiću.

Čović: Vujošević siluje srpski sport!
Portal AnalitikaIzvor

Čović je na konferenciji za novinare nekoliko puta istakao da trener crno-bijelih Duško Vujošević laže, da je "bolestan od mržnje", da "siluje srpski sport", ali i da nanosi veliku štetu Partizanu i sportu uopšte.

"Moram da se osvrnem na probleme koje nam pravi Vujošević."

"Partizan je dobio 1,7 miliona eura, i ja sam bio na tom sastanku sa Dačićem i Vučićem. Zvezda je dobila 1,5 miliona, a Partizan 1,7 miliona eura. Mi smo do sada dobili milion i sada zahtijevamo od Vučića da nam se isplati još 500.000 eura. U protivnom i mi ćemo morati da prijetimo i reketiramo kao što to radi Vujošević", rekao je Čović.

On je pozvao državu da provjeri poslovanje Partizana i Crvene zvezde, a novinare, koje je nazvao kukavicama, da izvještavaju pošteno i da se ne plaše toga da li će Vujošević da ih pomene. Takođe, Čović se osvrnuo i na sporne detalje vezane za posjećenost u Areni.

"Nije nam cilj bio da se takmičimo sa bilo kime ali ponosni smo što smo oborili rekord. Ispunili smo svoj rezultatski cilj u Eurokupu", rekao je predsjednik KK Crvena zvezda.

Portal Analitika