Politika

Pokrenut novi sajt o pristupanju Crne Gore NATO

26crnagoranatook
K
omunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO pokrenuo je novi sajt procesa pristupanja Crne Gore NATO savezu pod sloganom „Sigurna budućnost.“ Sajt je dostupan na linku www.natomontenegro.me.

Pokrenut novi sajt o pristupanju Crne Gore NATO
Portal AnalitikaIzvor

“Cilj novog sajta jeste da na jednom mjestu pruži sveobuhvatne informacije o aktivnostima Vlade Crne Gore i ostalih zainteresovanih učesnika u procesu NATO integracije Crne Gore.

Posjetiocima će biti dostupna saopštenja Vlade i drugih institucija, medijski članci sa portala i iz štampanih medija, najčešće postavljena pitanja, osnovne informacije o NATO savezu, odnosu Crne Gore i Alijanse, korisni linkovi ka partnerskim organizacijama i multimedijalni sadržaji”, saopšteno je Portalu Analitika iz Vladinog biroa za odnose s javnošću.

Sajt www.natomontenegro.me nastao je, ističu, iz prepoznate potrebe boljeg informisanja najšire javnosti o nacionalnom prioritetu evro-atlantskih integracija.

-Onlajn informacije dostupne su i preko Twitter kanala nacionalnog koordintora Nebojše Kaluđerovića @kaludjerovicnk. Uskoro će biti pokrenuta i Facebook stranica za javni dijalog o ovoj temi- najavljuju iz Vlade.

Portal Analitika