Rukomet

BULATOVIĆ: Na pobjedu protiv Češke!

Bulatovickaca1
R
ukometašice Crne Gore duelom sa Češkom u Mostu nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Treće kolo, treće grupe kvalifikacija obje selekcije dočekuju sa maksimalnim učinkom, a Katarina Bulatović poručuje da ukoliko meču priđu ozbiljno, rezultat neće izostati.

BULATOVIĆ: Na pobjedu protiv Češke!
Portal AnalitikaIzvor

''Moramo Češku shvatiti ozbiljno, ali nosili smo se i sa jačim reprezentacija. Imaju dobru bekovsku liniju, imaju igrače koji su igrali Ligu šampiona. Vjerujem da ono što mi ne zaustavimo u odbrani, da će golmani zaustaviti. Naravno, imaju dobra i krila, koja se ne libe da šutnu i sa bekovskih pozicija. Nećemo ih potcijeniti, jer ne živimo od stare slave, a svi smo vidjeli kako smo prošli na Svjetskom prvenstvu. Nijesmo u nekoj poziciji da glumimo veličini, šta smo uradili do sada, uradili smo. Ovo su neke nove utakmice, neka nova dokazivanja'', poručila je Katarina.

Podsjećamo, Crna Gora je pred svojim navijačima savladala Poljsku 25:21, a u gostima Portugal 29:24. Češka je kao domaćin bila bolja od Portugala 35:20, a u gostima protiv Poljske 22:19.

''Spremni smo da povratimo našu energiju, da povratimo ono što nas je krasilo tokom Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva. Vjerujem da ćemo protiv Češke vratiti samopouzdanje, kolektiv i jedinstvo na terenu, što nas je oduvijek krasilo. Sigurna sam, da ćemo pokazati koliko vrijedimo. Ono što znamo jeste da neće biti nimalo lako. Radi se o kvalitetnoj reprezentaciji, koja ima odlične bekove-šutere, ali vjerujem u nas i pobjedu. Uz jaku odbranu nema potrebe da brinemo, jer smo dobijali i jače reprezentacije '', kazala je Jovanka Radičević.

Utakmica u dvorani Branik počeće u 16 sati i 20 minuta. Novi duel istih rivala na programu je u nedjelju u Bijelom Polju.

Portal Analitika