Rukomet

Obradović objavio spisak za EHF neđelju

RukoemtnaLopta
S
elektor muške seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore Ljubomir Obradović objavio je danas spisak igrača za EHF neđelju.

Obradović objavio spisak za EHF neđelju
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorska reprezentacija će tokom EHF neđelje, od 31. marta do 6. aprla, trenirati u Bijelom Polju sa Tunisom, a planirana su i dva prijateljska meča. Obradović, kome će to biti prvo okupljanje reprezentacije, pozvao je 26 rukometaša.

Novi selektor ponovo računa na Fahrudina Melića, Zorana Roganovića i golmana Goluba Doknića. Pozvan je i Draško Mrvaljević, koji će zbog povrede neće biti u konkurenciji za mečeve sa Tunisom.

Na spisku su:

golmani - Rade Mijatović, Golub Doknić, Marko Rajković i Nebojša Simić,

krila - Igor Marković, Milan Popović, Miloš Vujović, Fahrudin Melić, Mirko Radović i Marko Lasica,

bekovi - Vasko Ševaljević, Bogdan Petričević, Božo Leković, Stevan Vujović, Mirko Milašević, Božo Anđelić, Draško Mrvaljević, Žarko Pejović, Zoran Roganović, Ivan Perišić, Nemanja Grujičić, Nemanja Malović, Vladan Lipovina i Marko Simović,

pivoti - Mladen Rakčević i Nemanja Grbović

Selektoru Obradoviću, u radu sa reprezentacijom pomagaće trener golmana, Goran Vujović. Okupljenje reprezentativaca zakazano je za 31. mart u prostorijama Saveza. Crnogorsku reprezentaciju u junu očekuju dueli sa Bjelorusijom u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Portal Analitika