Košarka

VUJOŠEVIĆ: Radujem se dolasku u rodnu Podgoricu

Vujosevic7
K
ošarkaši Partizana igraće u Podgorici bez povrijeđenog Terensa Kinzija, a trener Duško Vujošević rekao je da je ubijeđen da tim može da pobijedi u jednoj od odlučujućih utakmica za odlazak na završni turnir Jadranske lige.

VUJOŠEVIĆ: Radujem se dolasku u rodnu Podgoricu
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo će biti izuzetno važna utakmica za obje ekipe. Svjesni smo snage protivnika, ali i svoje snage i ambicije. Sport je inače interesantan i nepredvidiv, ali je u ovom slučaju posebno teško prognozirati ishod. Naša osnovna snaga je u nama samima i vjerujem da smo u stanju da obavimo težak zadatak koji je ispred nas", rekao je Vujošević.

Partizan, Cibona i Budućnost bore se za posljednja dva mjesta koja vode na završni turnir. Partizan i Cibona imaju po 16 pobjeda, a Budućnost 15.

"Budućnost godinama već ima ozbiljne pretenzije i način rada, i ova sezona ni po čemu nije različita. Imaju dobru i radnu ekipu, veoma borbenu i kvalitetnu. Kao i pravi domaći teren, pogotovo kad dolazi Partizan. Prilično se radujem kad idem u Podgoricu, to je moj rodni grad, tamo ima dosta navijača Partizana, onih koji su dizali 13. jul i koji bi to opet radili", rekao je Vujošević.

Utakmica Budućnost-Partizan igra se u poneđeljak u 20.45 časova. (blicsport)

Portal Analitika