Politika

Đukanović: Izborni rezultat značajan i za region

203djukanovic-vucic
R
ezultat koji je Srpska napredna stranka ostvarila na parlamentarnim izborima u Srbiji i lokalnim u Beogradu značajan je, ne samo za stabilnost i prosperitet Srbije, već i regiona u cjelini, smatra predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović.

Đukanović: Izborni rezultat značajan i za region
Portal AnalitikaIzvor

On je predsjedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, danas uputio čestitku povodom pobjede na parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji.

„Povjerenje građana Srbije koje Vam je ukazano u veoma visokom procentu kakvim se teško mogu pohvaliti druga demokratska društva, najbolje je priznanje za Vaš dosadašnji rad, i rad Vaše partije. To je istovremeno i potvrda visokih očekivanja na putu evropeizacije kojim sigurno vodite Srbiju, kao i povjerenja u Vašu ličnu spremnost da preuzmete odgovornost za takav politički kurs“, navodi se u Đukanovićevoj čestitki upućenoj Vučiću povodom ubjedljive pobjede na parlamentarnim i lokalnim izborima u Beogradu.

Đukanović, kako navodi, i ovim povodom, potvrđuje punu spremnost za saradnju Demokratske partije socijalista i njegovu lično, „što će doprinositi stalnom usponu naših bilateralnih odnosa“.

 

Portal Analitika