Zabava

Koji je horoskopski znak uvijek spreman na flert

2003flert
K
ako se koji horoskopski znak snalazi u flertu.

Koji je horoskopski znak uvijek spreman na flert
Portal AnalitikaIzvor


Ovan

Ovnovi su prvi glasnici proljeća. Počinjete da praktikujete seks ranije od većine ostalih. Vaša erotska vatra nekontrolisano plamti. Slobodno pokazujete svoje atribute. Astrološki Lavovi i Vodolije idealni su za eksperimentalno praskanje!



Bik

Bikovi misle da sve znaju najbolje, a to se posebno odnosi na seks. Vaš bikovski ego direktno je zavistan od vašeg moćnog libida. Toplina proljeća budi vašu emocionalnu snagu. Oprezni ste i proračunati. Samo u krevetu otpuštate sve kočnice.



Blizanci

Blizanci nemaju za šta da se žale. Uspješni ste u raznim sferama i dimenzijama življenja. Skladni planetarni uticaji pozitivno utiču na vaš seksualni život. Strast između vas i njega ili nje nikad nije bila jača. Uskoro ćete voditi ljubav i na otvorenom terenu.



Rak

Rakovi su silno uznemireni svojim (prejakim) osjećanjima. Lako se uzbudite i još lakše se zaljubite. Više ne živite u prošlosti. Vaše srce je otvoreno za promjene i eksperimente. U seksu ste spori, nježni. Mnogi bi vas rado imali.

Lav

Lavovi traže nove ljubavne izazove. Uvek eksplodirate u ovo doba godine?! Ako ste zimske mjesece proveli u samoći, to vam je dodatni (frustrirajući) motiv da krenete u osvajanje. Vaše prijateljstvo s Vagom upravo se pretvara u vatreni (seksualni) užitak.

Djevica

Djevice se više ne suzdržavaju od seksualnih užitaka. Dosta vam je nepotrebne apstinencije. Ne želite da glumite ono što niste. Prekršili ste sve predbračne zavjete i vodite ljubav uzduž i poprijeko.

Vaga


Vage su velike maze koje je lako pridobiti nježnošću, romantikom i umjetničkim senzibilitetom. I vi sami ste umjetnik i to naročito u krevetu. Tranzitni Mars pojačava vaše strastvene želje. Ako egzistirate u više veza istovremeno, sigurno vam nije dosadno.

Škorpija

Škorpije se sporo bude iz zimskog sna. Potrebno vam je određeno vrijeme da se emocionalno reanimirate. Rakovi i Ribe idealan su 'materijal' za Škorpije. Ako imate nekog takvog u blizini, jasno vam je o čemu govorimo. Biće seksa, a i ljubavi!

Strijelac

Strijelci nisu previše izbirljivi. Ulazite u veze s raznim likovima i pojavama. Nedostaju vam jasni kriterijumi izbora partnera ili partnerke, ali vas to uopšte ne zabrinjava. Nikome se ne dajete skroz do kraja. I u seksu ste sebični. Mislite samo na svoje uživanje.

Jarac

Jarci ulaze u nestabilno razdoblje. Vaše emocije osciliraju. Juče ste bili zaljubljeni u njega ili nju, a danas ne pokazujete interesovanje za blisko intimno spajanje. Neartikulisanim ponašanjem dovodite druge u zabludu. Mogli biste ostati sami na svijetu.

Vodolija


Vodolije su reformatori društva. Rušite tabue i predrasude. Dovodite u pitanje tradicionalne vrijednosti. Vaš ljubavni izbor za mnoge je šokantan! Živite u budućnosti i zbog toga ste mnogima nejasni i nedokučivi. U seksu ste kreativni do besvjesti.

Ribe


Ribe fino kombinuju seks, romantiku i umjetnost. Niste svjesni razmjera svoje zavodljivosti, iako vam obožavateljke stalno govore da ste univerzalno sveprivlačni. Vaš ego je slabašan, ali od toga ne pravite problem. U krevetu ste prava seks mašina!

tekst: 24sata.rs, foto: metro portal.hr

Portal Analitika